The Community I can tell you more

Published by Mod Stream on

Dear Stream Community,

 

Lanjut lagi ya kisah-kisah yang unik, bagus, dan unforgettable dari rekan2 Stream Community di seluruh Indonesia, dan tentunya dapat membuat kita yang membacanya menjadi terinspirasi.

Let’s Go.. Di Oktober ini team Repot-er SC meluncur ke Yogjakarta… Wowww.. masih inget dengan Gathnas SC ke-2 bulan Mei 2014 kaann??? 🙂

DIY adalah sebuah propinsi di tengah dan diselatan pulau jawa yang sangat bersejarah banget, Daerah Istimewa Yogjakarta atau biasa kita singkat dengan DIY-Yogjakarta. Kali ini kita bertandang ke keluarga yang adem banget, kompak dan memang salah satu dari Member SC chapter Yogjakarta.

Om Belo, itulah namanya, sempet juga berpikir keras nih team Repot-er apa artinya Belo ya? kalau dalam Bahasa Jawa “Belo” itu sebutan anak kuda yang umurnya kurang dari 1 tahun, ada juga yang mengartikan Belo itu identik dengan Mata, “eh Mata kamu Belo loh” hehehehe.. dalam artian bagus bullet loh 🙂

Apalah artinya sebuah Nama ya? tapi Nama emang perlu, akhir nya kita bisa simpulkan atas “reflection from the name of Belo”, yaitu Seseorang yang selalu bersemangat bagaikan Horse Power alias bertenaga kuda dan dapat melihat dengan jelas bijak, respect & penuh wibawa. 🙂 Keren kan?? 🙂

Langsung saja ya kita lihat Honda Streamnya yang simply clean dengan background yang keren, heritage dan family banget dan simak kisahnya Om Belo seperti yang disampaikan oleh team Repot-er SC berikut ini,

The Story I can Tell You More,

Pada awalnya kami (saya dan istri) memang telah berencana untuk membeli sebuah mobil baru (maklum profesi sebagai kuli harus nabung dulu kalau ingin mempunyai punya mobil baru), namun dalam perjalanannya ada keluarga yang menawarkan untuk menukarkan kendaraan miliknya sebagai ganti rugi atas dana yang sebelumnya mereka pinjam kepada kami. Setelah berdiskusi dengan menteri keuangan (istri), akhirnya sebuah kendaraan menjadi milik kami yaitu Honda Stream berwarna silver dengan kapasitas 1.700cc keluaran tahun 2002.

Kondisi mobil apa adanya, artinya banyak beberapa PR yang harus kami kerjakan, seperti masalah oli rembes, kaki-kaki, kelistrikan dan lain sebagainya. Saya menggunakan akses internet untuk belajar mengetahui seluk beluk mobil ini, salah satunya adalah mencari komunitas sebagai sarana berdiskusi dan tukar pendapat. Singkat cerita akhirnya saya bergabung dengan sebuah komunitas yang bernama “Stream Community”.

Dengan bergabung di komunitas tersebut, akhirnya pelan-pelan beberapa masalah pada mobil dapat diatasi walaupun belum 100%. Konsepnya sih pengennya kearah touring, karena kami sekeluarga sering jalan-jalan keluar kota untuk melihat dan menikmati keindahan obyek-obyek wisata alam Indonesia yang kita cintai bersama ini 🙂

Mungkin sudah suratan dari yang diatas kalau kami memang diarahkan untuk bergabung di komunitas ini. Dari sana saya mendapatkan banyak masukan, saran dan ilmu yang sangat bermanfaat seperti bagaimana cara menangani suatu masalah pada mobil, sparepart nya cari dimana, sampai dengan bengkel rekomendasi yang bagus. Dan yang terpenting lagi adalah kami mendapatkan banyak saudara di seluruh Indonesia dan terjalin tali silahturahmi yang baik sampai dengan saat ini.

Kami sekeluarga sangat bersyukur bisa bergabung dengan komunitas ini, mudah-mudahan tali silahturahmi yang terjalin saat ini bisa terus berkembang dan tidak pernah putus sampai kapanpun. Amin.

 

Salam

@Streamcommunity
Follow us on Instagram @streamcommunity, Facebook, Zello, LINE, WhatsApp & Web Forum

 

Nomor  SC      : 145/YO/VII/2012
Instagram      : bajangjogang
Path           : Belo

Spec :
– RN1 D17 AT
– Rims black steel with white wall
– Custom Engine Hood deflecta
– Open air filter
– High mount rear mirror

========The pictures tell you more======

belo1 Belo2 belo3 belo4 belo5 belo6 belo7 belo8 belo9 belo10

 

@Streamcommunity

Categories: SC

28 Comments

Maricruz · October 31, 2021 at 11:42 PM

Great post.

Damion · October 18, 2021 at 2:27 AM

Generally I do not read post on blogs, but I would like to say that this
write-up very forced me to take a look at and do it!

Your writing style has been amazed me. Thanks, very great article.

Irving · October 18, 2021 at 2:19 AM

You are so awesome! I do not suppose I’ve truly
read something like this before. So nice to find someone with a few genuine thoughts on this topic.
Really.. thanks for starting this up. This site is something that is required on the internet, someone with a little originality!

Jorg · October 18, 2021 at 1:13 AM

You’ve made some good points there. I looked on the web for additional information about the issue and found most
individuals will go along with your views on this site.

Kenton · October 17, 2021 at 1:56 PM

Hi, this weekend is nice for me, since this
point in time i am reading this impressive educational post here at my residence.

Hilda · October 17, 2021 at 1:03 PM

Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article.
I’ll be sure to bookmark it and come back to read more of your
useful info. Thanks for the post. I will definitely comeback.

Audrea · October 17, 2021 at 8:57 AM

Heya i am for the first time here. I came across this board
and I in finding It really useful & it helped
me out a lot. I am hoping to offer something back and aid others such as you aided me.

Marlon · October 17, 2021 at 2:22 AM

I absolutely love your site.. Pleasant colors & theme.

Did you create this amazing site yourself? Please
reply back as I’m attempting to create my own personal website and would like to
know where you got this from or exactly what the theme is named.
Cheers!

Mervin · October 17, 2021 at 12:47 AM

First off I would like to say awesome blog! I had a quick question that
I’d like to ask if you do not mind. I was curious to know how you center yourself and clear your mind prior to writing.
I have had difficulty clearing my thoughts in getting my thoughts out.

I do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are lost just trying to figure out how
to begin. Any recommendations or hints? Many thanks!

Angus · October 16, 2021 at 5:25 PM

What’s up, I want to subscribe for this website to obtain hottest updates, thus where can i do it please assist.

Shelly · October 16, 2021 at 3:33 PM

I’m not sure where you’re getting your info, but good topic.
I needs to spend some time learning much more or
understanding more. Thanks for wonderful info I was looking for this information for
my mission.

Brianne · October 16, 2021 at 1:02 PM

Great delivery. Outstanding arguments. Keep up the great spirit.

Ilse · October 7, 2021 at 6:19 AM

My spouse and I stumbled over here different web page and thought I should check things out.
I like what I see so now i am following you.
Look forward to exploring your web page yet again.

Lida · July 19, 2021 at 9:03 AM

You really make it seem so easy with your presentation but
I find this topic to be actually something which I think I would never
understand. It seems too complex and very broad for me.
I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

Kathi · July 18, 2021 at 10:09 AM

hello there and thank you for your info – I have certainly picked up anything new from
right here. I did however expertise a few technical issues using this website, as I experienced to
reload the website a lot of times previous to I could get it to load properly.
I had been wondering if your hosting is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances
times will very frequently affect your placement in google and can damage your quality score if
ads and marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my email and can look out for a lot more of your respective fascinating
content. Make sure you update this again very soon.

Clyde · July 17, 2021 at 10:04 PM

My coder is trying to convince me to move to .net from
PHP. I have always disliked the idea because of the expenses.
But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on numerous websites for about a year and am worried about switching to another platform.
I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I can transfer
all my wordpress content into it? Any kind of help would be really appreciated!

Renaldo · July 17, 2021 at 1:01 AM

Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It truly
useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and
aid others like you aided me.

Malinda · July 14, 2021 at 9:59 PM

I always used to read post in news papers but now as I am a user of web so from now I am using net for content, thanks to web.

Jacob · July 13, 2021 at 1:33 AM

An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a coworker
who was doing a little research on this. And he actually bought me breakfast simply because I
stumbled upon it for him… lol. So let me reword this….

Thank YOU for the meal!! But yeah, thanx for spending
some time to talk about this subject here on your web page.

Katherin · June 12, 2021 at 3:47 AM

It’s going to be ending of mine day, except before finish I am reading this fantastic article to
improve my experience.

Anita · June 11, 2021 at 10:11 AM

Right here is the right site for anyone who really wants to understand this topic.
You realize so much its almost tough to argue with you (not that I actually will need to…HaHa).
You definitely put a fresh spin on a subject which has been written about for many years.
Wonderful stuff, just wonderful!

Wilburn · June 9, 2021 at 11:53 PM

I was wondering if you ever considered changing the
layout of your site? Its very well written; I love what youve got
to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.

Youve got an awful lot of text for only having one or
2 pictures. Maybe you could space it out better?

Leandra · June 8, 2021 at 4:40 PM

Howdy! I know this is somewhat off topic but
I was wondering which blog platform are you using for this site?

I’m getting tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m
looking at options for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

adjib · October 11, 2014 at 7:05 AM

mantaaappppp…. walopun sering ditinggal, tapi lumba tetap terawat dengan baik

Belo · October 11, 2014 at 3:12 AM

Terima kasih kepada seluruh keluarga besar SC yang sudah menjadi keluarga kami hinggs saat ini dan sampai kapanpun. Bravo SC

Hendri Permata · October 10, 2014 at 10:28 AM

Om Bello.., sang Horse Power. Bertenaga kuda, bijak & selalu bersemangat tinggi utk kebesaran keluarga besar SC. Salut utk om Bello dan om Reporter SC.
Maju terus n success selalu..!

dina · October 9, 2014 at 4:14 PM

Wow!.. I love this story…
Salam buat keluarga ya, om Belo..
Like this quote: “The Communiy I can tell you more”

#bravoSC

teta · October 9, 2014 at 2:29 PM

Ditinggiin lagi mantep tuh… Alto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *